МВР разкри мъжете, откраднали джипа на Росен Плевнелиев в мол в

...
МВР разкри мъжете, откраднали джипа на Росен Плевнелиев в мол в
Коментари Харесай

Арестуваха Илиян Бабичката за кражбата на БМВ-то на Плевнелиев и Деси Банова

МВР разкри мъжете, откраднали джипа на Росен Плевнелиев в мол в София. Те са известни с прякорите си след имената Илиян Бабичката (на фотографията по време на задържането), Владо Македонеца и Ивайло Фаската. И тримата са известни на Министерство на вътрешните работи, като двама от тях са осъждани.

По време на интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи на Бъдни вечер са посетени по едно и също време три адреса на територията на гр. София и един в с. Микрево. Един от обвинените за кражба та с прякор Бабичката е арестуван. Повдигнато му е обвиняване.

Другите двама  - Македонеца и Фаската, са оповестени за общодържавно търсене с мярка " Принудително довеждане " по воденото в 06 районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи досъдебно произвеждане.

Обявен за търсене е и лек автомобил " Мерцедес А 140 ", който от извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че е употребен като " работен " при кражба та на джипа в мол в София.

Припомняме, че преди дни брачната половинка на президента Плевнелиев Деси Банова паркира в столичен МОЛ на Околовръстното, а малко по-късно посредством съвременна техника БМВ Х5-ата, която коства към 200 000 лв., бе отмъкната, а случката обиколи медиите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР